Ontgiften

De meeste mensen lijden aan vergiftigingen zonder het te weten of het zich te realiseren. Wat je in ieder geval kunt doen is het stoppen met het innemen van gifstoffen. 

Veel e-nummers zijn verdacht en relatief eenvoudig te vermijden. Kijk eens op de App Store en zoek daar naar E-lite. Met deze gratis kennis kun je al veel gevaarlijke e-nummers vermijden. Dat bepaalde e-nummers een toegestane hulpstof is, is wel vreemd. Niet in alle landen zijn deze "hulp"stoffen toegestaan in het voedsel. Je zou er toch vanuit moeten kunnen gaan dat gif voor alle mensen hetzelfde is. Toch is dat per land verschillend. Zelfs paracetamol, dat hier vrij wordt verkocht, is in de USA verboden. De oorzaak van het verbod is het hoge aantal doden dat daar door paracetamol is gevallen.  

file0001999433332

Een overzicht van veel toegepaste gifstoffen.

• narcose

• medicatie en bestraling bij de bestrijding van kanker

• medicijnen, zoals pijnstillers

• drugs, zoals alcohol, wiet, heroïne, cocaïne, xtc, ayahuaska etcetera

• verdovende medicatie (bijvoorbeeld gebruikt door tandartsen)

• homeopathische middelen

• fytotherapeutische middelen gebruikt in de kruidengeneeskunde

• antipsychotische, antidepressieve middelen

• aspartaam en andere kunstmatige zoetstoffen.

file9311303024696

De light drankjes zijn eigenlijk niet zo light als we denken. Ze maken je dik. Je lichaam denkt: "ik krijg veel suikers binnen" en maakt dus stoffen aan om die suikers te verwerken. Maar je krijgt geen suiker, het zijn zoetstoffen. Het gevolg is dat je lichaam nog meer stoffen gaat aanmaken om de suikers op te nemen. Je lichaam gaat dan zetmeel, aardappelen en rijst  omzetten in suikers om deze op te slaan. Daardoor word je zwaar in plaats van licht. Dit is zo'n typisch voorbeeld van je lichaam op het verkeerde been zetten. Let er maar eens op. Als iemand light drinkt dan is hij/zij te zwaar of wordt dik.

Uiteraard zijn de meeste stoffen ingezet om te helpen en dat doen ze ook. Op de korte termijn zeker. Echter de stoffen hebben een langdurige nawerking en door het sluipende karakter heeft men dat in niet door. 

Ik behandel mensen voor uiteenlopende vergiften. Samen gaan we op zoek naar waar de vergifting zit en nemen er vervolgens definitief afscheid van. Cliënten gaan zweten, worden rood en krijgen in heel sommige gevallen korte tijd hartkloppingen. Ook wordt er een soort pompreactie van de organen gemeld. Hierna stroomt het resterende gif, dat niet via de huid kon worden afgevoerd, weg middels de urine. Ik gebruik geen hulpmiddelen of medicijnen om te ontgiften. Je bestrijdt geen gif met een ander gif. Men is zeer verbaasd over de reactie van het lichaam. Men voelt meer energie en is zich ineens bewust van de situatie voor het ontgiften. Veel mensen hebben al een detox gedaan maar het heeft niets geholpen. Als ze dan deze manier volgen dan komt er meteen een flinke reactie op gang.

Ik heb de volgende ervaringen met cliënten die op deze manier ontgiften.

operation-80124  180

Bij het ontgiften van narcose: De cliënt voelt zich meteen in een verhoogde staat van paraatheid. Er is iets veranderd nadat het gif is losgemaakt. Deze fase neemt gemiddeld 10-30 minuten in beslag. Daarna zakt gevoel van verhoogde staat van paraatheid en begint de tweede fase langzaam te starten. Afhankelijk van de conditie van het lichaam, zullen de gifstoffen afgevoerd gaan worden. Bij een narcose zien we dat mensen na een paar uur ineens in een diepe slaap vallen. Dat niet verwonderlijk is, de reststoffen komen nu in het bloed terecht. De nieren en longen voeren deze stoffen af. De volgende dag is men ineens veel fitter. Ik viel zelf direct in een diepe slaap toen ik de techniek aan het ontwikkelen was. Gelukkig had ik het eerst opgeschreven en kon zo nalezen wat ik aan het doen was. 

Bij het ontgiften van drugs en medicatie: dit zijn stoffen die je hele wezen lam leggen. Dan is er een iets heftigere reactie. De eerste fase is hetzelfde, maar de tweede fase gaat vaak gepaard met heftige hartkloppingen en zweten. Dit neemt enkele (gemiddeld 1-3) uren in beslag. Dit kan heel eng zijn, maar omdat het zo direct op de sessie volgt en men voorbereid is op de bijkomende klachten, kan men het rustig laten gebeuren. Daarna wordt men erg moe en gaat men slapen. Bij heel veel drugsgebruik kan men zelfs een half uur compleet in diepe slaap vallen. De volgende dag zijn mensen veel frisser en wakkerder. Pas dan beseft men dat het lichaam en de geest een wonder is. Ontgiften op deze manier is wel heel gemakkelijk. Als algemeen resultaat is al bekend dat je energie er flink van toeneemt. Dit is geen placebo-effect. 

medicijnen


Bij het ontgiften van pesticiden: van stoffen die het zenuwstelsel aantasten is bekend dat de reactie langzaam aanzwelt. Het begint meestal met een kleine rode vlek ergens op het lichaam die langzaam uitbreidt over het hele lichaam. De urine voert de stoffen af gedurende vele dagen. 

Bij het ontgiften van ayahuaska: De hersenen gaan steeds op een ander plek stromen alsof er een mini wervelwind ontstaat. Ik zie dit middel dan ook als een sloper van je hersenen. Die eenheidservaring die men ervaart is het sterven van je brein. En dit middel veroorzaakt hele heftige psychoses wat heel logisch is als men beseft dat het lichaam de schade wil herstellen. Maar desondanks, het is nog steeds heel populair. Ik heb al mensen in mijn praktijk die daardoor schreeuwende stemmen kregen die aanzetten tot moord en zelfmoord. Dat gaat dus niet snel over. Ongelooflijk gevaarlijk en onverantwoord om te geven of te doen.  

De kracht van de psyche over het lichaam is totaal onderschat. 

Laten we de kracht weer gebruiken om onszelf beter te maken in plaats rond te dolen op zoek naar weer een middel. Mind over matter? Het is echt zo. 

Daarnaast gaan we de stress die je lichaam heeft vastgehouden ontladen op zes niveaus:

1. Lichamelijk. Je gaat trillen. Stress Release dus. Net zoals een dier dat doet nadat het is ontsnapt aan de roofdieren.

Start met Stress Release, tril je spanning eruit!

Boek Stress Release, De snelste manier. 

+ Gemakkelijk en snel toe te leren en toe te passen

+ Veel zinvolle informatie

+ Duidelijke uitleg met foto’s en illustraties

Voor iedereen fysiek toepasbaar

Boek StressRelease, De snelste manier. In onze webwinkel. Of ebook bij Bol.com

Stress Release in actie

2. Educatie. Je krijgt les in hoe werken trauma’s en ziekte en genezing. Vier jaar psychologie op een A4.

3. Mentaal. Al die gedachten die steeds maar terugkomen, zetten we uit met Operix® Mental Release. 

4. Spiritueel. Begrip en inzicht en wijsheid aanbrengen in je leven. Waar kies je voor en waarom?

5. Somatisch. De spanning in je zenuwen trek je zelf eruit en je herstelt je eigen kracht. Operix ® Energy Release

6. Actie. Als je niet anders gaat doen dan je voorheen deed, dan blijf je ziek.

Operix® is een compleet systeem om je hele brein optimaal te laten functioneren.

Gnosis therapie  ©  2009 - 2023 
Privacy statement
Gnosis therapie praktijk is gevestigd in:
Bruistensingel 100,
5232 AC ’s-Hertogenbosch
Tel: 06-18435043
Stuur Gnosis Therapie een bericht op WhatsApp.