Reguliere geneeskunde

Word je na een willekeurige therapiesessie, bij een willekeurige therapeut niet „een beetje moe" of „grieperig” dan is de kans groot dat er niets is opgelost. Of je bent dan juist in een nieuw conflict gebracht. Je hebt het alleen niet door. 

Vrijwel alle reguliere systemen streven naar de snelle oplossing, die gevonden wordt door je een nieuwe stressreactie te geven. 

Symptoom opgelost, patient genezen.

Een mooi voorbeeld vind ik de acupunctuur. Als een mug je steekt word je al geïrriteerd. Wat gebeurt er als twintig muggen je steken? Nog meer irritatie. Je lichaam gaat vechten tegen de aanvaller. Maar er is niks om aan te vallen. Het gevolg is dat je lichaam langdurig blijft zoeken naar een mogelijk gevaar. Er is dan geen tijd meer om moe te worden of te zijn. Je hebt je lichaam en geest even een duw gegeven om weer harder te gaan werken. Dat werkt goed op de korte termijn. Maar wat zijn de gevolgen op de lange termijn? Langdurig opgebouwde stress zorgt voor chronische klachten op lichamelijk en psychisch vlak. 

DSC03544

Veel mensen hebben een idee van het leven dat niet overeenkomt met de werkelijkheid. Dit is cultuur gebonden en familie gebonden. In sommige families is het normaal dat je je mening niet mag geven. Het gevolg is dat je gevoelens opkropt en daardoor steeds meer spanning krijgen, met alle gevolgen van dien.

Je lichaam reageert op je gevoelens en gedachten, altijd!

Dat je hart goed reageert op gevoelens is wel bekend. Ooit eens een geliefde verloren? Dat doet echt pijn in je hart! Laat de cardioloog er maar naar kijken! Die kan je onderzoeken maar hij kan niet zien of je binnen een uur een hartstilstand krijgt. Wat niet heel erg verwonderlijk is, het zit niet in je fysieke hart. Het zit in je hersenen. Je gevoel. 

Start met Stress Release, tril je spanning eruit!

Boek Stress Release, De snelste manier. 

+ Gemakkelijk en snel toe te leren en toe te passen

+ Veel zinvolle informatie

+ Duidelijke uitleg met foto’s en illustraties

Voor iedereen fysiek toepasbaar

Boek StressRelease, De snelste manier. In onze webwinkel. Of ebook bij Bol.com

Stress Release in actie

Het komt door de bacterie?

Penicelline helpt alleen tegen bacteriën. Maar een dokter kan je niet uitleggen waarom die bacteriën op die plek blijven zitten?” Het bloed gaat met een heel hoge snelheid door het lichaam. Maar de bacteriën blijven zitten? Wie houdt ze dan vast? 

koli-bacteria-123081  180

De penicelline doet maar één ding: Een schimmel, wat penicelline is, in je darmen is echt een noodstop voor je lichaam. Niets is gevaarlijker dan een schimmel in je darmen. Het is de plek waar alle energie uit de voeding wordt opgenomen. Als je darmen worden aangetast ben je snel dood. Het lichaam ziet een heel gevaarlijke (dode) schimmel in de darmen. Het lichaam legt acuut alle herstel processen stil en gaat de schimmel opruimen. Als de schimmel van de penicelline uiteindelijk is opgeruimd krijg je vaak de ontsteking die je had niet terug omdat je meestal weer terugvalt in je oude conflict. Los je het conflict in de toekomst weer een keer op dan krijg je weer een zelfde soort ontsteking. Heel veel ontstekingen, (couliaki bijvoorbeeld) zijn psychosomatisch. 

Bij iepen gebeurt hetzelfde, kijk maar naar de iepenziekte:

Uit Wikipedia: Link:

De ziekte kan ook bestreden worden door de bomen preventief te enten. Het gaat dan om een verticilliumschimmel die ingespoten wordt in de bomen. Dit veroorzaakt een afweerreactie. Maar deze methode is tamelijk prijzig en moet elk jaar herhaald worden. Daarom wordt deze alleen toegepast bij monumentale bomen.

Om de iep te helpen injecteren we een schimmel in zijn wortels. Het gevolg is dat de iep het kevertje die hem aantast niet meer gaat bestrijden. Het symptoom is opgelost maar de iep staat er wel verlept bij. Jij ook? En dan te bedenken dat we voor de helft bestaan uit bacteriën! Je lichaam bestaat niet alleen uit menselijke cellen.


Gnosis therapie  ©  2009 - 2023 
Privacy statement
Gnosis therapie praktijk is gevestigd in:
Bruistensingel 100,
5232 AC ’s-Hertogenbosch
Tel: 06-18435043
Stuur Gnosis Therapie een bericht op WhatsApp.