Bijna dood ervaring

Hoe los je een Bijna dood ervaring op? Om deze zeer heftige ervaring op te lossen hoef ik slechts je "innerlijke stem" weer in de Ziel laten terugkeren. De ziel zit in je hart, het centrum van je zijn. Als je daar bent aangekomen, zie je hetzelfde licht en onvoorwaardelijke liefde als wanneer je dood zou zijn. 

sol-652211 180

Het probleem is dat door de bijna dood ervaring het licht en de onvoorwaardelijke liefde continue aanwezig is en daardoor probeer je alles zo te zien. Dat lukt je niet want de rest van de wereld ziet het niet zo. Zij zijn nog niet klaar met ervaringen opdoen in deze wereld. Door de scheur in je hart te repareren kom je weer onder de gewone mensen en is de eeuwige pijn verdwenen. Je kunt er op eigen initiatief zo weer naartoe en de angst is verdwenen. 

Pim van Lommel schreef er een mooi boek over: Eindeloos Bewustzijn. Voor de mensen die een bijna dood ervaring hebben meegemaakt is het minder leuk. Ze willen terug en voelen zich hier absoluut niet meer thuis. Nadat mensen erachter komen dat ze altijd zelf weer terug kunnen zonder te hoeven sterven, treedt er rust in. Ze weten dan dat ze altijd naar de andere wereld kunnen afreizen en toch ook hier zijn. Het verlangen is verdwenen en er is berusting voor in de plaats gekomen. Je moet alleen de weg weten. Daarna ben je ook veel beter in staat om met de wereld om te gaan. Je wordt meer de waarnemer dan degene die er moeite mee heeft. 

Start met Stress Release, tril je spanning eruit!

Boek Stress Release, De snelste manier. 

+ Gemakkelijk en snel toe te leren en toe te passen

+ Veel zinvolle informatie

+ Duidelijke uitleg met foto’s en illustraties

Voor iedereen fysiek toepasbaar

Paperback geel met rand

Boek StressRelease, De snelste manier. In onze webwinkel. Of ebook bij Bol.com

Stress Release in actie

Mensen met een BDE hebben alle dezelfde eigenschappen:

 • Moeite met de wereld, zowel het goede als het slechte.
 • Moeite met opkomen voor zichzelf.
 • Moeite met onrecht.
 • Heel gevoelig zijn, op het masochistische af. BDE-ers doen liever zichzelf pijn dan een ander. Zetten een vlieg of spin buiten terwijl iemand anders de vlieg of spin "gewoon" doodslaat.
 • Voelen zich niet thuis op aarde.
 • Heel invoelend zijn en vaak ook paranormaal begaafd. Al ervaren ze het meer als een zware last dan als een gave.
 • Moeite om voor zichzelf te zorgen. Handhaven van het eigen leven is lastig.
 • Relaties zijn vaak eenrichtingsverkeer. Zij geven en de ander ontvangt. Ze vragen er niets voor terug.
 • Soms weinig energie en dan weer heel veel. Ze zijn enthousiast over iets totdat er iemand komt en het project afpakt of laat zien dat het niet kan.
 • Zeer creatief in het vinden van oplossingen behalve voor hun eigen problemen.
 • Vaak intens verdrietig van binnen maar het kunnen verbloemen.
 • Begrijpen niets van de wereld om hen heen, wel technisch maar niet gevoelsmatig. 
 • Het gevoel hebben dat het niet klopt in deze wereld. Ze willen het liefste meteen weer vertrekken.
 • Veel moeite hebben met grenzen aangeven.
relaxing boom


Deze mensen gaan heel snel door processen heen, zoals bij Gnosis Therapie, als het proces of de oplossing goed is. Ze voelen intuïtief aan of ze ermee verder willen of niet. Met BDE-ers gaat een spirituele ontwikkeling dan ook alsof het een glijbaan is. Ze zien meteen wat ze moeten zien en hebben slechts een klein duwtje in de rug nodig om weer te kunnen functioneren op aarde. De oplossingen voor alle thema's vliegen als het ware zonder slag of stoot naar binnen. Eenmaal gezien hoe het zit, stromen de emoties ook vanzelf door de persoon heen waarna ze de wereld weer als een paradijs ervaren. 

Je hoeft geen ongeluk te hebben gehad om een BDE'er te zijn.

Je kunt een bijna dood ervaring opdoen voor je geboorte of tijdens je geboorte. Je hebt dan geen idee waarom je anders bent. Het is voor jou altijd al zo geweest. 

Om beter en gemakkelijker te leven is het noodzakelijk dat de verbinding met hogere energieën wordt hersteld. Ook is het nodig dat de ziel weer helemaal terug wordt gebracht in het lichaam. Technisch gesproken spreken we over een scheur in de ziel. Deze scheur maakt dat je geen grenzen meer kent. Dat is de oorzaak van alle problemen. Om bij de ziel te komen is er een schoonmaak nodig omdat je die anders niet waarneemt.  
Ik heb behoorlijk wat ervaring opgedaan met bijna dood ervaringen en nadat de ziel weer helemaal in het lichaam terug is gekomen, is iedereen verbaasd en gelukkig tegelijk. 

SUB-assertief

Veel mensen met een BDE kunnen heel moeilijk NEE zeggen. Het lijkt alsof ze sub-assertief zijn, maar in feite zijn ze dat niet. Een cursus assertiviteit helpt dan ook niets. Ze blijven subassertief gedrag vertonen alsof er een hogere macht is die ze iets oplegt. 

Je bent een pleaser?

Heb je het gevoel dat je energieveld heel groot is?

Heb je geen grens aan je eigen ruimte?

Dan ben je een BDE’er.

Gnosis therapie  ©  2009 - 2023 
Privacy statement
Gnosis therapie praktijk is gevestigd in:
Bruistensingel 100,
5232 AC ’s-Hertogenbosch
Tel: 06-18435043
Stuur Gnosis Therapie een bericht op WhatsApp.