Stressrelease

StressRelease is de basis om tot genezing te komen. StressRelease zorgt dat angst geen kans krijgt. Je gaat meer voelen waar je grenzen liggen en hoe je ze beter kan bewaken. Het gaat weer stromen in je lichaam. Als je gestrest en gespannen bent dan voel je niets meer. Je leeft niet meer. Niets doet je nog wat. 

En op een dag heb je een angstaanval en dan? Met StressRelease is die snel veel minder en je kan zonder al te veel “praat" therapie weer gewoon verder met je leven. Lekker uitgaan en doen waar je zin in hebt. 

Spanning.

Als je veel spanning in je lichaam hebt dan moet je dat eruit laten. Dat gaat echt heel eenvoudig met Stress Release. Als ik therapie geef aan mensen met héél serieuze klachten dan begin ik vaak met StressRelease omdat je dit lekker thuis kan doen. Je bent dan heel blij dat je eindelijk zelf iets kan doen. Ik vind dat ook een voorwaarde om mensen goed te helpen. Ik wil dat je het zélf kan doen, voor de rest van je leven in plaats van naar wéér een dokter rennen met een halve oplossing. 

Gedachte achter therapie

Met die gedachte heb ik alles ontwikkeld zodat jij weer lekker kan leven en me niet meer nodig hebt. Je mag altijd voor de gezelligheid terugkomen, maar als ik mijn werk goed heb gedaan, dan kan je alles zelf.


Workshop Stress Release. We trillen de stress er uit. 

Stress Release animatie

Slaap problemen lossen ook snel op met StressRelease. Er zijn al mensen die van de slaapmedicatie af zijn gekomen door simpel de StressRelease te doen vóór het slapen gaan.

Naast het practische gedeelte gaan we u nog zaken uitleggen als hoe ziekten ontstaan als gevolg van stress en wat de goede reacties zijn van het lichaam. Zodat u ook gaat begrijpen wat een normale genezingsreactie is. Hierdoor heeft u ook minder angst voor uw lichaam. U gaat het lezen als een boek.

Slaap problemen lossen ook snel op met StressRelease. Er zijn al mensen die van de slaapmedicatie af zijn gekomen door simpel de StressRelease te doen vóór het slapen gaan.

Theorie van Stress Release.

Alleen de oefeningen zijn niet genoeg natuurlijk. Als je niet begrijpt hoe iets werkt dan werkt het maar half. Dus in ons boek staat ook al een deel van de theorie beschreven. Die geen enkele dokter nog kent. Met die theorie kom je al heel ver in het duiden van alle “ziekten” want ik denk dat het genezingsprocessen zijn die soms een fatale afloop kennen. Soms is dat onvermijdelijk. Eeuwig leven zal je niet bereiken met Stress Release maar wel een leuker en fijner leven. 


Gnosis therapie  ©  2009 - 2023 
Privacy statement
Gnosis therapie praktijk is gevestigd in:
Bruistensingel 100,
5232 AC ’s-Hertogenbosch
Tel: 06-18435043
Stuur Gnosis Therapie een bericht op WhatsApp.