Ziel

De ziel, mensen hebben het er vaak over, maar weten het niet te vinden. Hij is onsterfelijk en zit in je. Als je lichaam dood gaat dan verlaat de Ziel het lichaam en gaat door, naar de ..... hemel of de .... hel of is er meer?

Met 'Je Reis naar Huis' vind je de Ziel.

Je leert zijn plaats kennen in je lichaam. Je leert/ervaart wat de energie is van de Ziel en hoe deze eruit ziet. Je zult er binnen gaan en ervaren wat er is. Je komt daar je ware zelf tegen. Dat wat er altijd is geweest en altijd zal zijn. Je ziet of er verbindingen op zitten en met wie je deze verbindingen hebt. 

Samen kunnen we de Ziel schoon maken zodat je authentieker zal zijn. Een diepe rust en weten komt over je. Wat je verder ontdekt in de Ziel is heel bijzonder en geeft veel wijsheid. Stel een vraag en je krijgt het antwoord. 

Je gaat de schepping ervaren vanuit uw Ziel.

Ben je geïnteresseerd in deze kennis van de Ziel dan kun je je hierin ontwikkelen via de "Persoonlijke Ontwikkeling” die wij aanbieden. Overigens is de ziel geen gouden bol. Maar het plaatje is wel mooi.

De Ziel verhuist van lichaam naar lichaam en doet zo ervaring op over het leven. Uiteindelijk is het de ziel die je lichaam aanstuurt en niet de hersenen. Want waar zijn de hersenen als je nog maar net aan het celdelen bent? Waar is de blauwdruk van je bestaan en je doelen. 

Wat er gebeurd is het volgende: De Ziel wil het leven ervaren en terug naar huis, naar de bron van zijn ontstaan. De hersenen reageren op de omgeving en worden gecontroleerd door de heftige ervaringen. Die heftige ervaringen blokkeren de werking van de Ziel om uitdrukking te geven aan hetgeen die wil ervaren. 

De Ziel oefent geen macht uit over het verstand en moet zich dus overgeven aan dat verstand. Het verstand wil lichamelijk bevredigd worden. Het houdt van alcohol en drugs. De prijs die je ervoor betaald is een traumatische ervaring met als gevolg dat de ziel weer geblokkeerd wordt om te doen waarvoor hij gekomen is. Terug naar huis reizen. 

Kan je de vorige levens zien? Niet met je verstand, reïncarnatie therapie is verstandtherapie. Je verstand probeert het probleem dat je nu in dit leven hebt opgelopen op te lossen door een vorig leven te creëren. Dan is alles weer logisch voor dat verstand en een beetje handige therapeut(e) kan dat natuurlijk versterken. Als je daarmee je probleem oplost is het prima. Maar besef wel dat het niet je vorige leven is. Het is een creatie van je verstand. 

Wil je nu echt je vorige leven zien dan zal je iets verder moeten gaan dan je gewend bent. Minimaal een jaar geen alcohol, drugs, pijnstillers of anderszins geest veranderende middelen nemen. Geen vlees, vis, gevogelte of eieren eten, dus je kan alleen nog maar vegetarisch leven. 

Wetenschappelijk gezien is vegetarisch leven het gezondst. Pas dan kan je beginnen met een meditatie die je verstand zal stilleggen. Als je verstand stil wordt, kan de ziel zich laten zien. Dan zal je de wereld zien die voorbij deze wereld ligt. Die is mooier en groter dan deze wereld. Uiteindelijk is deze wereld die we nu kennen net zo groot als een waterdruppel op een blad. En het is er nog donker ook. 

In sommige geschriften (ook de bijbel) staat ook geschreven: “ik sterf elke dag”. Dat kan echt als je de weg weet. 

Gnosis therapie  ©  2009 - 2023 
Privacy statement
Gnosis therapie praktijk is gevestigd in:
Bruistensingel 100,
5232 AC ’s-Hertogenbosch
Tel: 06-18435043
Stuur Gnosis Therapie een bericht op WhatsApp.