Waarom

De sleutel tot Je Zelf.

sleutel


De sleutel tot Je Zelf is te vinden door alles te onderzoeken. Met het juiste gereedschap gaat het snel en effectief.

De gangbare oplossing van de huidige medische wetenschap is medicatie om dingen op te lossen. Maar medicatie kent heel veel gevaren en zorgt voor veel afhankelijkheid van medicatie. Dit is een zeer zorgwekkende ontwikkeling en die moeten we echt gaan keren. Straks loopt iedereen rond met een pilletje omdat je een “stofje” mist. Als we daarmee doorgaan dan zijn we allemaal zwak en komen we niet verder. 

We glijden de laatste 10-20 jaar steeds dieper de afgrond in maar we zien het niet. Drugs, alcohol, inrichtingen die vol met jonge mensen zitten. Kanker treft al 1 op de 3 personen en gaat naar 1 op de 2. Hoezo, gaat het goed met de mensen. 

Medische vooruitgang? Ik merk er niets van. Het lijkt eerder medische achteruitgang. 

Wat doen we fout? 

Respect voor elkaar is verworden tot: rechtszaken. Geen wonder dat mensen steeds zieker worden. Het ergste is nog, we doen het elkaar aan. We zijn blind geworden voor de werkelijkheid. Levende doden lijken we wel. 

lamp


Toen ik de eerste beginselen leerde van 'Gnosis therapie' wist ik maar één ding. Ik heb de Ziel ervaren en nu wil ik meer. Eindelijk heb ik een antwoord op de meest fundamentele vraag uit mijn leven gevonden. Waarom leven we? Waarom ben ik hier? Komen ziekten zomaar tevoorschijn of doen we het onbewust allemaal zelf?

Nu is de 'Gnosis therapie' steeds sneller aan het ontwikkelen. Van elke sessie die ik zelf heb gedaan, heb ik een verslag gemaakt en bestudeerd op aanknopingspunten van de Reis. Nu gaan de stappen waar ik zelf weken over deed in een paar minuten. Als je eenmaal weet wat de oplossing in wijsheid is, dan is die eenvoudig te delen en gaat het dus sneller. Je stelt de juiste vragen, zonder er nog over na te hoeven denken. Het is innerlijke wijsheid.

Doordat de heftige (traumatische) ervaringen verdwijnen, komen er nieuwe ervaringen op diepere lagen te voorschijn. De mens wordt zo steeds authentieker en zuiverder in zijn handelen. Het leven wordt zo een 'Spirituele Reis Naar Huis'. Het Leven op aarde wordt zo de mooiste ervaring die je kan wensen, want hij brengt je Naar Huis.

Stethoscope 3

Inmiddels is de techniek om trauma’s op te lossen zo verfijnd dat het steeds minder stappen vraagt. Wel is de medische basiskennis enorm uitgebreid. De koppeling tussen stress en lichamelijke klachten is bijna exact vast te stellen en ook op te lossen op een veilige manier zonder medicatie of medicijnen. 

Start met Stress Release, tril je spanning eruit!

Boek Stress Release, De snelste manier. 

+ Gemakkelijk en snel toe te leren en toe te passen

+ Veel zinvolle informatie

+ Duidelijke uitleg met foto’s en illustraties

Voor iedereen fysiek toepasbaar

Boek StressRelease, De snelste manier. In onze webwinkel. Of ebook bij bol.com

Stress Release in actie

Ik heb inmiddels ook gemerkt dat als je de juiste stappen zet, je intelligentie en rust toeneemt. Je neemt betere beslissingen en ze zijn ook meer consequent. Mensen doen dingen niet omdat ze het willen, maar omdat ze heel heftige ervaringen in het lichaam hebben opgeslagen. Die dwingen je feitelijk tot het handelen dat je doet. 

Je gedrag is gestuurd door je traumatische ervaringen!

Hoezo?

Ik doe het Zelf? 

Ik beslis Zelf? 

Ik ken mij Zelf? 

Je bent vrij om te doen wat je wil?

EN? 

Wat wil jij vandaag gaan doen?

Potloden


Wil je jezelf zijn, ontdekken dat je meer bent dan een beetje vlees en bloed? De waarheid van wie je bent en wat je bent? 

Je bent ongelooflijk prachtig. 

Maar om het te zien moet je eerst terug naar de basis.

Gnosis therapie  ©  2009 - 2023 
Privacy statement
Gnosis therapie praktijk is gevestigd in:
Bruistensingel 100,
5232 AC ’s-Hertogenbosch
Tel: 06-18435043
Stuur Gnosis Therapie een bericht op WhatsApp.