Video

Video en animatie over de therapie die wij geven.


Hier ziet u een impala die na extreme stress, in de Stress Release schiet. De impala volgt perfect het Gnosis kompas. (deze zal ik er nog overheen projecteren, dan is het heel duidelijk)


Hier ziet u een leeuw die na een achtervolging (die waarschijnlijk niet zo goed afliep) ook in de Stress Release schiet. Men noemt het dan epilepsie maar het is ontlading van de spanning. (geen medicatie nodig dus)


Een mooie uiteenzetting van epilepsie. Wat uiteindelijk precies hetzelfde is als de ontlading van die leeuw of impala hierboven. Stress Release laat het vanzelf ontstaan en lost de spanning op. In plaats van medicijnen die alles onderdrukken, geven we het lichaam de gereedschappen om het zelf te doen. Veiliger en zonder bijwerkingen. 


Hier laten we zien dat je heel heftig kan gaan schokken en het zelf kan opwekken. Het heeft dus niets met epilepsie te maken. Het is juist de genezing van het lichaam zelf. Soms is het heel bijzonder om te zien dat er mensen met extreem veel spanning overleven. De problemen zijn dan vaak groot en dat zie je dan terug in heftigheid van de Stress Release. Om het op te wekken zijn 2 lichte oefeningen van 2 minuten nodig. Meer niet, en na 3 keer stressrelease, weet je lichaam al wat je wil en hoef je de oefeningen dus niet nog te doen. Er zijn andere oude oefeningen die hetzelfde effect hebben maar daarvoor moet je minustens 10 minuten stress zetten op je lichaam en dat steeds opnieuw. Wij hebben het proces aanzienlijk beter en makkelijker gemaakt. Je bent ten slotte geen militair.

Tros Radar heeft enkele interessante uitzendingen gemaakt over diverse onderwerpen:

1. Slaapmiddelen, ze lijken onschuldig maar zijn het niet. Zie hier de Uitzending.

2. Effect slaaptabletten overschat. Zie hier de Uitzending.Gnosis therapie  ©  2009 - 2023 
Privacy statement
Gnosis therapie praktijk is gevestigd in:
Bruistensingel 100,
5232 AC ’s-Hertogenbosch
Tel: 06-18435043
Stuur Gnosis Therapie een bericht op WhatsApp.