Video

Video en animatie over de therapie die wij geven.

 

De algemene aanpak van Gnosis Therapie


Hier ziet u een impala die na extreme stress, in de Stress Release schiet. De impala volgt perfect het Gnosis kompas. (deze zal ik er nog overheen projecteren, dan is het heel duidelijk)


Hier ziet u een leeuw die na een achtervolging (die waarschijnlijk niet zo goed afliep) ook in de Stress Release schiet. Men noemt het dan epilepsie maar het is ontlading van de spanning. (geen medicatie nodig dus)


Een mooie uiteenzetting van epilepsie. Wat uiteindelijk precies hetzelfde is als de ontlading van die leeuw of impala hierboven. Stress Release laat het vanzelf ontstaan en lost de spanning op. In plaats van medicijnen die alles onderdrukken, geven we het lichaam de gereedschappen om het zelf te doen. Veiliger en zonder bijwerkingen. 


Hier laten we zien dat je heel heftig kan gaan schokken en het zelf kan opwekken. Het heeft dus niets met epilepsie te maken. Het is juist de genezing van het lichaam zelf. Soms is het heel bijzonder om te zien dat er mensen met extreem veel spanning overleven. De problemen zijn dan vaak groot en dat zie je dan terug in heftigheid van de Stress Release. 

Tros Radar heeft enkele interessante uitzendingen gemaakt over diverse onderwerpen:

1. Slaapmiddelen, ze lijken onschuldig maar zijn het niet. Zie hier de Uitzending.

2. Effect slaaptabletten overschat. Zie hier de Uitzending.Gnosis therapie  ©  2009 - 2021 
Privacy statement
Gnosis therapie praktijk is gevestigd in:
Goedenaardspolder 22, ’s-Hertogenbosch
Postcode 5235 VG
Mob. 06-18435043
Stuur Gnosis Therapie een bericht op WhatsApp.