Doorzettingsvermogen

Doorzettingsvermogen is een doel voor ogen hebben en dit vasthouden totdat je je doel hebt bereikt. Je bent vasthoudend, standvastig en vastberaden. Wanneer je plezier hebt in je werk en je kunt je werk goed aan dan kan je meer doorzettingsvermogen opbrengen. Als je dichtbij jezelf bent weet wat je leuk vindt en krijg je energie van wat je doet en kun je dat ook nog op anderen overbrengen. Als je goed in je kracht staat vind je vanzelf het doorzettingsvermogen dat je nodig hebt om je werk/taak goed te kunnen volbrengen.

Wanneer je niet dichtbij jezelf bent, je werk doet dat je niet leuk vindt, zal je niet voldoende energie hebben om je werk goed te doen. De taak is dan aan jou om weer dichtbij jezelf te komen en goed in je vel te zitten. 

Met Gnosis therapie kijk je naar de elementen in je leven die je energie blokkeren, die je afleiden van je levenspad. Wanneer je de stappen van de Gnosis therapie doorloopt en je alle vraagstukken oplost zal de energie weer toenemen.

Voorbeeld doorzettingsvermogen

Als kind vond Paula het altijd leuk om puzzels en vraagstukken op te lossen. Ze kreeg er altijd veel energie van als het haar gelukt was, dan was ze altijd trots op zichzelf.

Nu op haar werk lost ze nog steeds vraagstukken op, die heel wat complexer zijn dan vroeger. Regelmatig loopt ze tegen een muur op als deeloplossingen niet mogelijk worden geacht. De verschillende partijen die betrokken zijn bij zo'n vraagstuk hebben vaak hele verschillende belangen. Paula probeert deze belangen bij elkaar te brengen en in een oplossing te integreren. Doordat ze niet elke betrokkenen tevreden kan stellen, krijgt ze vaak kritiek te verwerken. Het kost haar heel veel moeite en energie om door te zetten en het project goed af te ronden.

led circle orange

Durf

Ambitieus

Besluitvaardigheid

Doorzettingsvermogen

Durf

Flexibel

Kwetsbaarheid

Ondernemend

Sociabiliteit

Verbeeldingskracht

Gnosis therapie  ©  2009 - 2021 
Privacy statement
Gnosis therapie praktijk is gevestigd in:
Goedenaardspolder 22, ’s-Hertogenbosch
Postcode 5235 VG
Mob. 06-18435043
Stuur Gnosis Therapie een bericht op WhatsApp.