Bevlogenheid

Je bent bevlogen als je van binnenuit gemotiveerd bent om te werken. Je hebt plezier in je werk en krijgt daardoor veel voor elkaar. Een positieve benadering van je werk is belangrijk voor je, maar ook je gezin is belangrijk en je vrije tijd.

Als je bevlogen bent heb je veel plezier in hetgeen dat je doet, je staat dicht bij jezelf en wat je doet geeft je energie en kracht. Ben je niet zo bevlogen met hetgeen dat je doet, dan past dat wat je doet dan wel goed bij je? Waar krijg je wel energie van, wat vind je leuk om te doen? Maar het kan ook goed zijn dat door negatieve ervaringen je energie is geblokkeerd en je daardoor geen bevlogenheid meer voelt. We gaan met Gnosis therapie op zoek naar de plekken waar je die negatieve ervaringen hebt opgeslagen en gaan ze ontladen. Je energie gaat weer stromen, je gaat weer voelen wat je energie geeft en je gaat de dingen doen die bij je passen.

Voorbeeld bevlogenheid

Janneke werkt bij een overheidsorganisatie. Toen zij net afgestudeerd was, is ze hier komen werken. Ze was enthousiast, gedreven. Elke klus die ze kreeg nam ze met veel enthousiasme aan.  Ze had veel nieuwe ideeën, werkte dit uit en overlegde met haar ervaren collega's. Bij elk idee dat Janneke naar voren bracht, wisten haar collega's te vertellen waar haar idee vast zou lopen. Bij iedere oplossing werd een probleem gezien. Na verloop van maanden verliest Janneke haar onbevangenheid, haar enthousiasme en bevlogenheid. Ze voelt niet meer de energie die ze had toen ze aan haar baan begon.

led circle yellow

Energie

Ambitieus

Bevlogenheid

Creativiteit

Doorzettingsvermogen

Energiek

Flexibel

Initiatief

Ondernemend

Overwicht

Verantwoordelijkheid

Verbeeldingskracht

Gnosis therapie  ©  2009 - 2021 
Privacy statement
Gnosis therapie praktijk is gevestigd in:
Goedenaardspolder 22, ’s-Hertogenbosch
Postcode 5235 VG
Mob. 06-18435043
Stuur Gnosis Therapie een bericht op WhatsApp.