Workshop stressrelease

StressRelease is de basis om tot genezing te komen. 

StressRelease zorgt dat burnout geen kans krijgt. U gaat meer voelen waar uw grenzen liggen en hoe u ze beter kan bewaken. 

Zolang er te veel spanning in uw lichaam is, kan u niet genezen. Dus we starten in de therapie vaak met StressRelease. Stress Release start u op met 2 oefeningen die 2 minuten elk duren. Daarna trilt u de spanning automatisch uit uw lichaam. 

In de workshop begeleiden we u door de twee oefeningen die 2 minuten elk duren en daarna gaat u 30-45 minuten uw spanning ontladen. Daarna we onze ervaringen delen. Vanaf die dag gaat u thuis elke dag zelf aan de slag met StressRelease. Omdat het zo snel is te doen, is het ook geen opgave meer. 

Workshop Stress Release. We trillen de stress er uit. 

Stress Release animatie

Slaap problemen lossen ook snel op met StressRelease. Er zijn al mensen die van de slaapmedicatie af zijn gekomen door simpel de StressRelease te doen vóór het slapen gaan.

Naast het practische gedeelte gaan we u nog zaken uitleggen als hoe ziekten ontstaan als gevolg van stress en wat de goede reacties zijn van het lichaam. Zodat u ook gaat begrijpen wat een normale genezingsreactie is. Hierdoor heeft u ook minder angst voor uw lichaam. U gaat het lezen als een boek.


Gnosis therapie  ©  2009 - 2018 
Privacy statement
Gnosis therapie praktijk is gevestigd in:
Goedenaardspolder 22, ’s-Hertogenbosch
Postcode 5235 VG
Tel. 073-6440694
Mob. 06-18435043 (stuur een whatsapp)

Deze website maakt gebruik van cookies ten behoeve van analyse van het gebruik van de website. Door het gebruik van de website gaat u hiermee akkoord.